Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: 2η θέση για την Φιλία Ορεστιάδας και 3η για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Η Φιλία Ορεστιάδας κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την 3η θέση και το χάλκινο, στο ομαδικό παίδων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας.

Στον τελικό που διεξήχθη μεταξύ της Φιλίας και του Ποσειδώνα Λουτρακίου, τα τρία από τα πέντε ματς πήγαν στα πέντε σετ. Τα δύο τα πήρε ο Ποσειδών κι αυτό αποδείχτηκε αποφασιστικής σημασίας, καθώς δεν έφτασαν για τη Φιλία οι δύο νίκες του Μηλικούδη. Στο φινάλε ο Κούτρα υπερείχε του Γακίδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για το Λουτράκι έπειτα από αναμέτρηση τριών ωρών.

Ο Εθνικός κατέκτησε την 3η θέση με τους αθλητές Γιώργο Κοσμά, Γιώργο Κάλλια, Ευάγγελο Δερνεξή και Μάριο Δελάκη και τους προπονητές Άγγελο Τσίμα, Ανδρέα Νικολακάκη και Παύλο Τελόπουλο κατέκτησε. Αρχικά ο Εθνικός ξεκίνησε με μια ήττα και μια νίκη στον όμιλο και αργότερα στο κρίσιμο ματς μεταλλίου κατάφερε να ξεπεράσει την ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας με το εμφατικό 3-0 και να ανέβει στο βάθρο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email