Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραμένει ανοικτό το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Κανονικά θα συνεχίσει να λειτουργεί το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πιο αναλυτικά και μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και τους βουλευτές του Νομού, την Δευτέρα 29/11 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση που είχε ως κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, οι βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Νατάσα Γκαρά και ο συνεργάτης του κ. Δημοσχάκη, Σταύρος Τασιούδης.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή μας καθώς και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτική διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!

Το μεσημέρι της Τρίτης σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο δήμαρχος με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, έγινε γνωστό ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη