Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Παρουσία κυβερνητικών στελεχών εγκαινιάζεται ο δρόμος Μ.Δέρειο – Ρούσσα – Γονικό στο Σουφλί

Παραδίδεται και επίσημα πλέον ο δρόμος Μικρό Δέρειο – Ρούσσα – Γονικό του Δήμου Σουφλίου μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα το 2020. Το έργο έγινε με επείγουσες παρεμβάσεις και έχει κόστος πάνω από 4 εκ. ευρώ. Πρόκειται για ένας δρόμο 21 χιλιομέτρων που ενώνει τους συγκεκριμένους οικισμούς.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στον πλατεία του οικισμού της Ρούσσας του Δήμου Σουφλίου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30.  Στην τελετή θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κύριος Χρήστος Τριαντόπουλος, άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής Κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριος Χρήστος Μέτιος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κύριος Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Η Πρόσκληση:

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην επίσημη τελετή εγκαινίων των παραδοτέων του έργου οδοποιίας(συνολικού μήκους 21 χλμ) «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ: ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ- ΡΟΥΣΣΑ- ΓΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 06-04-2020» (ΤΜΗΜΑΤΑ:ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ-ΡΟΥΣΣΑ και ΡΟΥΣΣΑ -ΓΟΝΙΚΟ), συνολικού προϋπολογισμού 4.345.000,00 €, η οποία θα πραγματοποιηθεί

Στην τελετή θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κύριος Χρήστος Τριαντόπουλος, άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής Κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριος Χρήστος Μέτιος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κύριος Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη