Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Παρουσιάστηκε στη Σαμοθράκη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πρωί του Σαββάτου 06/05/2023, επισκέφτηκε την Σαμοθράκη, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΕΒΡΟΥ μαζί με Υποψήφιους Βουλευτές του Νομού, όπου τους υποδέχτηκε ο Συντονιστής της ΟΜ Σαμοθράκης Βασίλης Σπιτάλας και η Σόνια Βασιλειάδου, μέλος της Ν.Ε. ΕΒΡΟΥ και Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σαμοθράκης. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:

Το κλιμάκιο και οι Υποψήφιοι, πήγαν στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία, στο Κέντρο Υγείας, στην Καμαριώτισσα και στην Χώρα, όπου μοιράστηκε προεκλογικό υλικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών.

Το ίδιο απόγευμα στις 19:30, έγινε στο Φιδέλειο Πνευματικό κέντροπολιτική εκδήλωση-παρουσίαση του ψηφοδελτίου & των Υποψηφίων Βουλευτών του στον Νομό Έβρου. Τοποθετήθηκαν με μικρή ομιλία τους ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΕΒΡΟΥ Γιώργος Λιανίδηςκαι οι τρεις Υποψήφιοι Βουλευτές που επισκέφτηκαν το νησί, (Βαλαβανίδου Σμαρώ, Δέδογλου Σπύρος & Τσολακίδης Βασίλης) και ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με φορείς της Σαμοθράκης και φίλους και μέλη του κόμματος.
Στην πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΕΒΡΟΥ, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του κόμματος και  συζητήθηκαν τα καίρια και ιδιαίτερα προβλήματα του νησιού. 
Την Κυριακή 07/05/2023, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Σπύρος Δέδογλου, Σμαρώ Βαλαβανίδου και ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΕΒΡΟΥ Γιώργος Λιανίδης, επισκέφτηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Samothrakiwebradio, όπου έγινε πολιτική ανάλυση επί των θέσεων του κόμματος. Στην συνέχεια πήγαν στο Λάκκωμα και στον Προφήτη Ηλία.

Πάμε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και στο νησί μας την Σαμοθράκη!

Στις 21 του Μάη ξέρουμε, μπορούμε και θα φέρουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ &

 την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ που χρειάζεται η Ελλάδα μας!
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΒΡΟΥ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email