Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ Έβρου: Αυτά είναι τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ φέρνει ξανά στην «μαρκίζα», μαζί με το όνομα «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, τον ήλιο με ποσοστό, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και πάνω από 90%.

“Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη,  που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους. Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία. Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.»

Πάνω από 2400 οι μέλη – υποστηρικτές του κινήματος  ψήφισαν στον Έβρο και σύμφωνα με τα η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος απαρτίζεται από τους εξής: 

1. APXONTAKHΣ IΩANNHΣ: 506
2. ΠOIPAZIΔOY AΛEΞANΔPA: 408
3. ΦΩTIAΔHΣ ΔHMOΣΘENHΣ: 392
4. MAPAZIΔHΣ ΠOΛYXPONHΣ: 346
5. ΦYΛΛAPIΔHΣ ZHΣHΣ: 338
6. TΣOMΠANIΔHΣ IΩANNHΣ: 326
7. ΓPHΓOPAINAΣ EYΣTPATIOΣ: 315
8. MΠAKAΛAKHΣ KΩNΣTANTINOΣ: 287
9. MΠITZEKA MAPΘA: 242
10. KAPAMHTPOY ΣTEΛΛA: 109
11. ΣIKΛAΦIΔOY ΠAPAΣKEYH: 93

 Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να συνεδριάσουν και να συγκροτηθούν σε σώμα ώστε να «κατέβουν» στο συνέδριο του κινήματος.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη