Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Εκτός ΚΟ ο μειονοτικός από την Ξάνθη βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν – Ζητήθηκε η άρση ασυλίας του

Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ…Απόφαση Ανδρουλάκη για απομάκρυνση του βουλευτή από την Ξάνθη.

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Μπουρχάν ελέγχεται για παράνομες συνταγογραφήσεις ενώ έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την δικαστική υπόθεση υπήρξε σχετική ενημέρωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο Μπαράν Μπουρχάν είναι ψυχίατρος και ελέγχεται για παράνομη συνταγογράφηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται ο βουλευτης, αφορά παράνομη συνταγογράφηση ως γιατρός σε πρόσωπο που δεν δικαιούντο συνταγές που ήταν βάση για παράνομα σκευάσματα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο Μπουρχάν Μπαράν θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 31 βουλευτές πλέον.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email