Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΠΓΝΑ: Ευχαριστεί δημόσια εταιρείες και συλλόγους για την ποικιλόμορφη στήριξη τους στην κάλυψη αναγκών του νοσηλευτικού ιδρύματος

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες σε εταιρείες, συλλόγους και φυσικά πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε από καρδιάς:

α) τις εταιρείες

ΑΝ.ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Ε., για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α.: α)το κόστος ραφής 200 ορθοπεδικών αδιάβροχων ρομπών με ύφασμα του Π.Γ.Ν.Α., συνολικής δαπάνης 3.300,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, β) το κόστος αντικατάστασης κουρτινών (αντιμικροβιακές-αντιμυκητιακές-αντιπυρικές) της Β’ Παν/κης Χειρ/κης Κλινικής του Π.Γ.Ν.Α, συνολικής δαπάνης 2.430.00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ γ) διάφορα είδη βιβλιοπωλείου συνολικής δαπάνης 1.345,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. και δ) δάπεδα και σοβατεπί κλινικών, συνολικής δαπάνης 4.924,60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΑΝ. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Ε ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΗ, για τη δωρεά ειδών σκίασης συνολικής αξίας 1.350.00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά ΑΕ, για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α. ενός (1) κουτιού με καριόκες βάρους 1 Kg, για κάθε εργαζόμενο, σε σύνολο 1450 εργαζομένων.

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., 4.000 τεμαχίων ιατρικών μασκών μιας χρήσης, 14.000 ζευγών ιατρικών γαντιών μιας χρήσης και 500 τεμαχίων ιματισμού μιας χρήσης.

BOSTON SCIENTIFIC ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για τη δωρεά δύο (2) Συσκευών Αποστείρωσης Αέρα Χώρου στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Π.Γ.Ν.Α.

8Β BioAnalytika Α.Ε, η οποία προτίθεται να προβεί σε δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., ποσό ύψους 11.160.00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (24%), για αλλαγή πατωμάτων στα εργαστήρια.

Επ Med ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ μ/πη Ε.Π.Ε., η οποία προτίθεται να προβεί σε δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α. α) τριών (3) τροχήλατων απορριμμάτων της σειράς WASTY, β) επτά (7) κάδων απορριμμάτων από ανοξείδωτο ατσάλι (Μ8107).

Beiersdorf/Nivea, για τη δωρεά κρεμών χεριών, σε όλο το προσωπικό του Π.Γ.Ν.Α.

ECOSTER Α.Ε., για τη δωρεά ενός (1) Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στο Π.Γ.Ν.Α.

«ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Μονοπρόσωπη Α.Ε., για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., 100 μεταλλικών κάδων (50 μικρών και 50 μεγάλων).

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, η οποία επιβραβεύει το προσωπικό του Π.Γ.Ν.Α., με 4 διανυκτερεύσεις σε 4-5-αστέρων ξενοδοχεία της πόλης, δωρεάν είσοδο στα μουσεία και στο Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων.

Ξενοδοχειακό ΟΜΙΛΟ Anamar Hotels & Resorts.

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., δύο (2) παλέτες φυσικό μεταλλικό νερό.

ΣΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ για τη δωρεάν μεταφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

β) τους συλλόγους

ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» ο οποίος δωρίζει στο Π.Γ.Ν.Α., τρία (3) αμαξίδια μεταφοράς ασθενών.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ «Ο ΟΡΕΣΤΗΣ», για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., αντικατάστασης δαπέδου σε ένα (1) δωμάτιο με την είσοδο και την έξοδό του, στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ).

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ για τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Α., 168 κιβώτια νερού των 6 φιαλών 1,5 λίτρου, συνολικού ύψους 199,33 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη