Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Προέδρου της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και δημοτών η στάση του ΚΕΓΕ

Αντικείμενο αντιπαράθεσης έχει γίνει εδώ  και μερικές εβδομάδες η στάση που είναι τοποθετημένη στην εθνική οδό στο ύψος της περιοχής του ΚΕΓΕ με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Πρόκειται για ανορθόδοξη τοποθέτηση μιας στάσης η οποία στην πραγματικότητα δεν επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού ακόμα και για όσους αποβιβάζονται ή επιβιβάζονται στο λεωφορείο.

Το ζήτημα έχουν εντοπίσει εδώ και καιρό δημότες και έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην σελίδα “Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα!”. Από την άλλη ενώ υπήρχε υπόσχεση για τακτοποίηση του θέματος από τον πρόεδρο της κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ναϊτίδη μέσα στις συγκεκριμένες αναρτήσεις, τελικά οι εβδομάδες και οι μήνες περνάνε χωρίς να έχει γίνει κάποια σχετική ενέργεια.

Οι πολίτες με επαναλαμβανόμενες αναφορές, ζητούν να γίνει επιτέλους η σωστή τοποθέτηση της στάσης που ειναι πιο πίσω ωστε να επιτρέπεται η ελεύθερη διέλευση πεζών από το σημείο, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας να απαντά πριν από 7 εβδομάδες,  ότι «έχει γίνει η βάση στη πίσω πλευρά του στεγάστρου απλά θέλουμε λίγο να στεγνώσει καλά για να τοποθετηθεί τελικός στο σημείο που πρέπει, λιγάκι υπομονή λοιπόν, προτεραιότητα έχουν οι μαθητές μας καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών έπρεπε άμεσα να τοποθετηθεί το στέγαστρο για την ασφάλεια τους.»

Πριν από δύο μέρες το συγκεκριμένο πρόβλημα επανατίθεται από τους πολίτες με σχετική ανάρτηση, όπου με αγανάκτηση πλέον αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «οι υπεύθυνοι κοροϊδεύουν και χλευάζουν τους πολίτες» και συνεχίζουν αναφέροντας ότι  «το χειρότερο είναι ότι αν θυμάμαι καλά υπήρχε και ένα πνεύμα ειρωνείας από τους υπευθύνους. Όταν αναρτήθηκε πριν 2 μήνες αυτό με την δικαιολογία ότι δεν στέγνωσε ακόμα το τσιμέντο» αφού προηγήθηκε απάντηση του κ. Ναιτίδη ότι «το τσιμέντο δεν στέγνωσε» αλλά και ειρωνικές αντιδράσεις από τον ίδιο και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη.

Οι σχετικές αναρτήσεις από την σελίδα του fb “Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα!” :

https://www.facebook.com/groups/209050199451935/permalink/1594229564267318

https://www.facebook.com/groups/209050199451935/permalink/1630706030619671/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email