Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη σε χωριά του Βόρειου Έβρου

Στα χωριά Πεντάλοφος και Φτελιά του Βόρειου Έβρου πραγματοποίησε περιοδεία, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Διονύσης Κλάδης μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας, Κώστα Ζαλουφλή.

Στη συζήτηση με τους αγρότες της περιοχής αναδείχθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με το κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές παραγωγού αλλά και την έλλειψη έργων υποδομής, όπως η αγροτική οδοποιία. Ο Διονύσης Κλάδης αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη στις διεκδικήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για τις κατώτερες εγγυημένες τιμές για τους παραγωγούς, για να υπάρχει ένα εισόδημα που να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και να παραμείνουν στα χωράφια τους, τη μείωση του κόστους παραγωγής, το αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες όπως στους εφοπλιστές, την κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια.

Παράλληλα ανέδειξε τις θέσεις και τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε υποδομές, ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας, στα σχολεία, τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο κ.ά.

Ο Διονύσης Κάδης υπογράμμισε πως «ό,τι κατακτήθηκε τα τελευταία χρόνια ήταν αποτέλεσμα του μαζικού και αποφασιστικού αγώνα του λαού μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα της περιοχής, τη μεγάλη κινητοποίηση φορέων που έγινε για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Δικαίων… Σε αυτό το δρόμο πρέπει να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε οργανωμένα, μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους μας, λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή επίθεση από την κυβέρνηση, την περιφερειακή και δημοτική αρχή.

Σε αυτό τον αγώνα μπορούμε να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό αποκούμπι στο Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο, μια πιο δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση με την ψήφο και του λαού της περιοχής στις 8 Οκτώβρη».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη