Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Συλλήψεις για κλοπή αυτοκινήτου και παρεμπόριο

Συνελήφθη την 17-7-2021 το πρωί, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 1-6-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, συνελήφθη σε παραλιακή περιοχή του νομού Καβάλας, από ομάδα αστυνομικών που έχει συγκροτηθεί για την καταπολέμηση του παραεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση 102 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου και βραχιόλια), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Παράλληλα, και πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου, σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση 45 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου και αρώματα), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email