Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Πλήθος κόσμου έκανε Πρωτομαγιά στη λίμνη του Τυχερού (video & photos)

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και διακοπής των εκδηλώσεων, η χαρά επέστρεψε στην λίμνη του Τυχερού. Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Τυχεριωτών ΠΕΣΤΑ διοργάνωσε μέχρι επιτυχία την Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση.

 Η λίμνη του Τυχερού κατακλύστηκε από κόσμο , που με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες έκανε τις παρέες του και διασκέδασε περνώντας ανέμελές στιγμές σε ένα μοναδικό σε ομορφιά και φυσικό κάλλος τοπίο, της λίμνης, το πράσινο και την λιακάδα που επιφύλασσε τελικά μία ιδανική ημέρα για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα έθιμο που τα τελευταία χρόνια αναβιώνει στη λίμνη του τυχερού ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Τυχεριωτών ΠΕΣΤΑ.

Την τιμητική της είχε η θρακιώτική μουσική και φυσικά τα παραδοσιακά θρακιώτικα λουκάνικα και κρέατα αφού κάθε παρέα είχε φροντίσει να κρατάει τις απαραίτητες προμήθειες για το τραπέζι.

Οι ψησταριές πήραν φωτιά και το γλέντι δεν άργησε να στηθεί! Δείτε το βίντεο και τα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Τυχεριωτών ΠΕΣΤΑ κ. Καδόγλου:

Φωτογραφίες από τον φακό του focustonevro.gr:

Και του χρόνου με υγεία!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη