Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Πολιτιστικό πρόγραμμα «Νιώθω ελεύθερος- νιώθω δημιουργικός» στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

«Νιώθω ελεύθερος- νιώθω δημιουργικός» είναι ο τίτλος της δράσης που θα υλοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης με τους μαθητές και τις μαθήτριες των δομών Ειδικής Αγωγής στην Αλεξανδρούπολη την προσεχή Τετάρτη. Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Ιστορικού Μουσείου:

    Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-ΝΙΩΘΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  και σε συνεργασία με το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ θα υλοποιηθεί στον χώρο του μουσείου δράση-εκδήλωση με τους μαθητές και τις μαθήτριες των δομών Ειδικής Αγωγής στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 10.30-12.30. 

  Η δράση αυτή, που αφορά σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης και κίνησης, συμπληρώνει δράσεις που έχουν ήδη λάβει χώρα στη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022 και στις οποίες συμμετείχαν ενεργά τα παιδιά με την εμψύχωση ειδικών παιδαγωγών και συνεργατών του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης. 

Η παρούσα εκδήλωση έχει ως στόχο την ενδυνάμωση ευπαθών ομάδων, την εποικοδομητική συνεργασία φορέων παιδείας και πολιτισμού με σεβασμό στον άνθρωπο και συνάνθρωπο, στη διαφορετικότητα και στην ελεύθερη έκφραση. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη