Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Πολιτιστικό Σωματείο Εκ κίνηση-Ταινία «ΠΕΝΤΕ»: Πρόσκληση στους Θρακιώτες Επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης για συνεισφορά

Με αφορμή τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «ΠΕΝΤΕ» στον Έβρο και την άφιξη καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών αλλά και του χολυγουντιανού αστέρα Manu Bennett, στην περιοχή μας, το Πολιτιστικό Σωματείο Εκ κίνηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ζητά την συνεισφορά των επαγγελματιών από τον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων, της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο Έβρος θα είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας εκείνο το διάστημα, και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν και να προβληθούν.

Λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, οι ανάγκες για κρύα νερά, χυμούς, συσκευασμένα προϊόντα κλπ, «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο. Με γνώμονα λοιπόν, τον εθελοντισμό και τη συλλογικότητα το Πολιτιστικό Σωματείο ζητά τη βοήθεια των επαγγελματιών των τοπικών επιχειρήσεων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Σωματείου ΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Φίλε Θρακιώτη επαγγελματία στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων, της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων,

Ενδεχομένως άκουσες μία φήμη, πως στην ευρύτερη περιοχή μας θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους, με την συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών αλλά και με την συμμετοχή εν ενεργεία χολυγουντιανού αστέρα, του ΝεοΖηλανδού Manu Bennett, με τον τίτλο «ΠΕΝΤΕ».

Ε λοιπόν είναι αλήθεια! Η μεγάλη ώρα έφτασε!

 Από τις 20/8 έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, η περιοχή μας θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς όλης αυτής της παραγωγής με ότι αυτό συνεπάγεται. Η διαφήμιση και η προβολή για τον τόπο μας είναι δεδομένη καθώς για πολλές μέρες θα βρισκόμαστε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Η αδιαμφισβήτητη διάθεση ήδη πολλών τοπικών επιχειρήσεων  να προσφέρουν προϊόντα/αγαθά/υπηρεσίες (ξενοδοχεία/εταιρείες/καταστήματα και σύλλογοι τάχθηκαν στο πλευρό μας) μας ωθεί να ζητήσουμε και την δική σου συνεισφορά, στο μέτρο του εφικτού, καθώς οι ανάγκες για χυμούς, αναψυκτικά, κρύα σάντουιτς και λοιπά σκευάσματα (κρουασάν, τσουρεκάκια κλπ) κατά την διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων, είναι καταλυτικής σημασίας βοήθεια. Με συλλογικότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλα γίνονται σε εθελοντική βάση και ο κύριος όγκος του κεφαλαίου, που συγκεντρώθηκε για την επίτευξη της συγκεκριμένης παραγωγής, βασίστηκε σε δωρεές και προσφορές φίλων, γνωστών και αγνώστων.

Ευελπιστούμε στην πολύτιμή βοήθειά σου.

Ευχαριστούμε θερμά.

Για το ΔΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη