Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Πού βρίσκονται τα 23 ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αλεξανδρούπολης;

Ήταν 21 Σεπτεμβρίου όταν 23 ηλεκτρικά ποδήλατα δόθηκαν στην διάθεση των πολιτών και των επισκεπτών στην Αλεξανδρούπολη.

Έκτοτε, τουλάχιστον δύο από αυτά, υπέστησαν σοβαρές ζημιές και καταστροφές από τους χρήστες τους σε μία προσπάθεια να τα καταστρέψουν.

Φωτογραφίες που έχουν σταλεί στο focustonevro.gr δείχνουν και ακόμα μία διάσταση για το πού μπορεί να βρίσκονται ορισμένα από τα ποδήλατα, αφού σίγουρα δεν βρίσκονται και τα 23 μπροστά από το Δημαρχείο.

Ένα από αυτά βρίσκεται στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας! Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο ποδήλατο βρίσκεται στον ιδιωτικό χώρο τις τελευταίες μέρες και όπως αποδεικνύεται κανείς από τους υπευθύνους δεν το έχει αναζητήσει.

Τα συγκεκριμένα ποδήλατα, λειτουργούν μέσω εφαρμογής την οποία κατεβάζουν οι χρήστες στο κινητό τους και πληρώνουν 0,25 ευρώ την ώρα κατά την χρήση.

Όπως αναφέρουν και οι όροι χρήσης, τόσο των ηλεκτρικών όσο και των συμβατικών ποδηλάτων: «Οι χρήστες τοποθετούν το ποδήλατο σε μία από τις ζώνες στάθμευσης που υποδεικνύονται στην  ειδική εφαρμογή»

  • Άραγε, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δείχνει την τοποθεσία των ηλεκτρικών ποδηλάτων ή γενικότερα υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να ελέγχει την τοποθεσία και την κατάσταση των συγκεκριμένων ποδηλάτων;
  • Πόσα ποδήλατα τελικά έχουν μείνει και μπορούν να χρησιμοποιηθούν;
  • Που βρίσκονται τα ποδήλατα;
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη