Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

«Πρεμιέρα» για τις θερινές εκπτώσεις την Δευτέρα 13 Ιουλίου

Με την ελπίδα να αναθερμάνουν την εμπορική κίνηση, ξεκινούν την Δευτέρα 13 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 31 Αυγούστου. Σε αυτό το μεγάλο διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν με μειωμένες τιμές, αλλά συνιστάται να βλέπουν προσεκτικά τις αναγραφόμενες τιμές και εκπτώσεις για να μην πέσουν θύματα παραπλάνησης. Δείτε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

«Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου, σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013.Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Υπενθυμίζεται σε ότι αφορά τις συνθήκες λειτουργίας των καταστημάτων, αυτές ορίζονται συνεχώς με Υπουργικές Αποφάσεις (τελευταία Απόφαση η Δ1α/ΓΠ.οικ. 40381/27-6-2020 – ΦΕΚ 2601Β΄), που καθορίζουν ρητά τους περιορισμούς και τους κανόνες τήρησης των αποστάσεων».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email