Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Προκαλεί αντιδράσεις ο ¨κεντρικός σχεδιασμός” του Δημάρχου και οι μετακινήσεις υπαλλήλων

Ανησυχία και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες μετακινήσεις υπαλλήλων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Αυτό φαίνεται και από την ανάρτηση του δημοτικού υπαλλήλου και αντιπροέδρου των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Παπαδόπουλου στο προσωπικό του προφίλ στο fb με την οποία κάνει αναφορά στις ελλείψεις του Δήμου που “άρχισαν να φαίνεται” αλλά κυρίως στις “αλχημείες” που γίνονται όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μετακινήσεις υπαλλήλων.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η χθεσινή παραδοχή της αντιδημάρχου Τραϊανούπολης κυρίας Ιντζεπελίδου η οποία σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum και στον δημοσιογράφο και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Kολιό ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει έναν μόνο υπάλληλο στην Τραϊανούπολη για την καθαριότητα και το πράσινο καθώς επίσης και ότι υπάλληλοι από την Τραϊανούπολη έχουν μετακινηθεί στον Αλεξανδρούπολη επιμένοντας ότι ήταν επιλογή του δημάρχου ο “κεντρικός σχεδιασμός”.

Η κυρία Ιντζεπελίδου έκανε αναφορά για αυτόν τον “κεντρικό σχεδιασμό” τουλάχιστον 4 φορές δημιουργώντας την αίσθηση ότι ίσως δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση του δημάρχου.

Να αναφέρουμε πάντως ότι η κυρία Ιντζεπελίδου έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στον δήμαρχο για να της παραχωρήσει 2 υπαλλήλους για να καλύψει τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Τραϊανούπολης.

Φαίνεται πάντως ότι θα υπάρχει συνέχεια σε αυτή την υπόθεση τόσο των μετακινήσεων όσο και στην ανάγκη επίλυσης βασικών θεμάτων όπως αυτός του εξοπλισμού του Δήμου ειδικά στο τμήμα της καθαριότητας όπως άλλωστε αναφέρει και ο ίδιος ο κύριος Παπαδόπουλος ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη