Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προς ματαίωση λόγω κορωνοϊού η Ονειρούπολη Δράμας και ο Μύλος των Ξωτικών του Δήμου Τρικκαίων

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Φτωχότερες προμηνύονται οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς κατά πως φαίνεται η σκιά της πανδημίας έχει σκεπάσει και την διοργάνωση γνωστών και ιδιαίτερα δημοφιλών στην περιοχή μας, και όχι μόνο, Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ο λόγος για την Ονειρούπολη Δράμας και τον Μύλο των Ξωτικών του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίες βαίνουν προς ματαίωση για φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, την πρόθεσή της να μην πραγματοποιήσει την Ονειρούπολη ανακοίνωσε η δημοτική αρχή της Δράμας σε σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ την ίδια ώρα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων επισημάνθηκε η αδυναμία τέλεσης του Μύλου των Ξωτικών υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι ιθύνοντες εκατέρωθεν έχουν αφήσει ένα μικρό ενδεχόμενο τέλεσης εντέλει των διοργανώσεων, αν και εφόσον οι συνθήκες με το κορωνοϊό το επιτρέψουν. Στην αντίθετη περίπτωση μιλάμε για ένα ακόμη τεράστιο πλήγμα στις τοπικές οικονομίες, καθώς πρόκειται για διοργανώσεις που αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους απ’ όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. Έπειτα η ματαίωση τους επιβαρύνει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο τον ήδη δύσκολο χειμώνα που περιμένει την πλειονότητα των οικογενειών που σχεδίαζαν ίσως να αποδράσουν λίγες μέρες επισκεπτόμενοι τις εν λόγω εκδηλώσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email