Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Προσοχή! Προσπάθεια εξαπάτησης στο όνομα του Αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης Η.Δαστερίδη

Προσποιούμενος ότι είναι ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης, άγνωστος προσπαθεί να εξαπατήσει ανυποψίαστους πολίτες, ζητώντας στοιχεία λογαριασμού για δήθεν επιστροφή χρημάτων.

Η εξαπάτηση έγινε γνωστή όταν παρολίγον να πέσει θύμα πολιτικός μηχανικός στην Ορεστιάδα, ο οποίος φυσικά και έπραξε σωστά και τηλεφώνησε αμέσως τον κ.Δαστερίδη για να διαπιστώσει ότι πραγματικά, το τηλεφώνημα που δέχτηκε ήταν απόπειρα απάτης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο μετά την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ανέφερε ότι οι επιτήδειοι καλούν ανυποψίαστους πολίτες λέγοντας ότι ο αντιδήμαρχος θα τους βοηθούσε να επισπεύσει μία διαδικασία επιστροφής χρημάτων από την εφορία και με αφορμή αυτό ζητούσαν εμπιστευτικά στοιχεία των ανυποψίαστων θυμάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο δράστης ισχυριζόμενος και πάλι ότι είναι ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ζητούν οικονομική βοήθεια χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τον λόγο. Τηλεφωνήματα έχουν γίνει μέχρι και σε κατοίκους της Ορεστιάδας και όπως αναφέρει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος τα περιστατικά είναι πολλά.

Ο αριθμός από τον οποίο δέχτηκε την κλήση ο Ορεστιαδίτης επαγγελματίας είναι το Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Δαστερίδης έχει δοκιμάσει να καλέσει αλλά ο Σριθμός είναι συνεχώς κατειλημμένος….

Ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Ηλίας Δαστερίσης προχώρησε και σε δημοσίευση στα social media, προς ενημέρωση όλων:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email