Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος που καταγγέλθηκε για κακοποίηση από συνομήλικη του στο Διδυμότειχο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Διδυμότειχο, κατηγορούμενος για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση συνομήλικής του. Ο άνδρας προσήχθη την Παρασκευή (09/08) το πρωί, λίγο πριν τις 10 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας για να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που είχε λάβει την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ορεστιάδας, κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν υπήρξε βιασμός της 32χρονης, ότι οι σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συναίνεσή της, ενώ δεν παραδέχτηκε ούτε την κατηγορίας της παράνομης κατακράτησης. Ομολόγησε μόνον ότι τη χτύπησε στη διάρκεια καυγά που είχαν με την καταγγέλλουσα, όταν είδε στο κινητό της κάποια μηνύματα και βίντεο που της είχαν στείλει τρίτα πρόσωπα. Από τα αδικήματα που του αποδίδονταν παραδέχτηκε την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την ενδοοικογενειακή απειλή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, από το συμπληρωματικό ιατροδικαστικό πόρισμα δεν προκύπτει βιασμός, επιβεβαιώθηκαν όμως τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα από τον 32χρονο, προκαλώντας της αιματώματα και εκχυμώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε παραδοθεί και συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα (05/08), μετά από αναζήτηση τριών ημερών από την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του μετά την καταγγελία της 32χρονης, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (02/08).

Πηγή: ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη