Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προχωρά η ίδρυση σωματείου Μαζικής Εστίασης στην Ορεστιάδα

Μαζική ήταν η προσέλευση των καταστηματαρχών μαζικής εστίασης της Ορεστιάδας στα γραφεία της ΕΕΒΟΠ όπου αποφασίστηκε η σύσταση συλλόγου και εκλέχθηκε η προσωρινή 7μελής διοίκηση η οποία θα προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να πάρει νόμιμη μορφή και να πραγματοποιήσει εκλογές για την εκλογή διοίκησης τριετούς διάρκειας, συμφωνα με το Radioevros.gr.

Το σωματείο που θα ονομάζεται Ένωση Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης, Αναψυχής και Διασκέδασης Δήμου Ορεστιάδας θα έχει σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τα οποία οξύνθηκαν κατά την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Την ιδρυτική πράξη και το ιδρυτικό καταστατικό υπέγραψαν πάνω από 35 επιχειρηματίες της Μαζικής Εστίασης ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην ιδρυτική διαδικασία. Για την διεκπεραίωση των ιδρυτικών διαδικασιών το 7μελές προεδρείο αποτελείται από τους: Ιάκωβος Σιραντεγιάν Δημήτρης Τσομπανίδης Χρήστος Θεοδωρίδης Κυριάκος Κυριαλάνης Ιωάννα Ιωαννίδου Δόμπας Αθανάσιος Κυριάκος Πετρόπουλος

Ρεπορτάζ – φωτογραφία: radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη