Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πρωταθλητές στην Αλεξανδρούπολη οι Παπάζογλου-Γκοτσίδης – Aργυρό για Αλεξιάδη-Μπαμπλή & 3ες οι αδερφές Μόκαλη!

Δύο εβρίτικα μετάλλια είχαμε στο 3ο Errea Juniors Beach Volley του North Area Circuit που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Experts Beach Club στον πολυχώρο «ΧΑΡΑΜΑ στην θάλασσα» στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Αλεξανδρουπολίτες Παπάζογλου & Γκοτσίδης κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ19 αγοριών επικρατώντας στον τελικό των συμπολιτών τους Μπαμπλή & Αλεξιάδη (2η θέση – αργυρό μετάλλιο) με 2-1 (21-19, 19-21 & 15-11).

Για να προκριθούν στον τελικό οι Παπάζογλου & Γκοτσίδης επικράτησαν των επίσης Αλεξανδρουπολιτών Καραμανίδη-Μήλια με 2-1 σετ και οι Μπαμπλής-Αλεξιάδης με 2-0 των Πατλάκα-Τοκαμάνη (και αυτοί από την πρωτεύουσα του Έβρου).

Οι Γεωργία & Δήμητρα Μόκαλη παίζοντας σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία (Κ19) τερμάτισαν στην τρίτη θέση χάνοντας πολύ δύσκολα από τις περσινές πρωταθλήτριες Ελλάδας Κ19 Σακκά-Γιορανίδη στο τάι μπρέικ 2-1 αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοση τους. Τα κορίτσια ήταν η μοναδική ομάδα κοριτσιών από την Αλεξ/πολη και έκαναν το καλύτερο δώρο στον εαυτό τους για τα γενέθλια τους. Στόχος των κοριτσιών είναι η τελική φάση Κ17 που θα λάβει χώρα στην Ρόδο 31/7-1/8. Προπονητής των δύο αθλητριών είναι ο πατέρας τους Γιώργος Μόκαλης.

Νικήτριες στα Κ19 κοριτσιών αναδείχθηκαν οι Ζαφειρίου/Πιτσιγκώνη με νίκη 2-0 σετ κόντρα στις Γιορανίδη/Σακκά στον τελικό. Στα Κ17 κοριτσιών την 1η θέση πήραν οι Πατακιάρα/Ρίτσα που νίκησαν με 2-1 τις Εξαδακτύλου/Παπαφίδη στον τελικό.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ειρήναρχος Κεμανετζής, καθώς και οι παλιές δόξες του ελληνικού βόλεϊ Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Παπάζογλου.

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email