Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πρωτιά για τον Εβρίτη Βασίλη Μούχλια και τον Γιώργο Μιχελάκη στο πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος πετοσφαίρισης στην άμμο

Ο Γιώργος Μιχελάκης με τον Εβρίτη Βασίλη Μούχλια ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο IOS LUXURIOS GRAND SLAM, στον πρώτο σταθμό του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Η διοργάνωση είχε τον υψηλότερο συντελεστή των τουρνουά της κατηγορίας OPEN (1), με τους νικητές να προσθέτουν από 125 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 112,5.

Οι δευτεραθλητές Ελλάδας το 2019, Γιώργος Μιχελάκης και Βασίλης Μούχλιας στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο κεντρικό γήπεδο στην παραλία Μυλοπότα της Ίου, χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην ομάδα Εθνικού σχεδιασμού που αποτελείται από τον Στέλιο Τζιουμάκα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Ο Μιχελάκης με τον Μούχλια στο πρώτο σετ προηγήθηκαν με 19-15, όμως με συνεχόμενα μπλοκ του Στέλιου Τζιουμάκα και εντυπωσιακές άμυνες του Δημήτρη Χατζηνικολάου έγινε η ανατροπή για το 22-20 και το 1-0 σετ. Ο Μιχελάκης με τον Μούχλια αντέδρασαν στο δεύτερο σετ, το κατέκτησαν με 21-18 και ο τελικός κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί, οι δευτεραθλητές Ελλάδας έπρεπε να κάνουν νέα ανατροπή, καθώς βρέθηκαν πίσω με 7-3. Με σερί 4-0 πέρασαν μπροστά με 8-7, δεν έχασαν ξανά το προβάδισμα για το τελικό 15-13.

πηγή sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη