Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πρόεδρος Κοινότητας Πέπλου: «Καλή η δημόσια συζήτηση για τον Πέπλο, αλλά ας περάσουμε στα έργα…»

Τις τελευταίες ημέρες ο Πέπλος βρίσκεται στην τοπική επικαιρότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης λόγω της ανταλλαγής δελτίων τύπου και κατηγοριών μεταξύ της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Πόλη & Πολίτες» και του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρη Κολγιώνη.

Μια ακόμη φωνή που έρχεται να προστεθεί στην δημόσια συζήτηση και μιλά, τρόπον τινά, για παραμέληση της τοπικής κοινότητας Πέπλου είναι ο Πρόεδρός της, Δημήτρης Τσοτανίδης.

Με ανάρτηση του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσοτανίδης αναγνωρίζει ότι είναι καλή η «βαβούρα» που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τον Πέπλο, αλλά σημειώνει πως εδώ και έναν μήνα αναμένει απάντηση σε ερώτημα που έχει αποστείλει προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Κυριάκο Αραμπατζή.

Στο έγγραφο που απεστάλη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης ερωτάται ο ίδιος αν στα προσεχή έργα κατασκευής νέων ή αναβάθμισης υφιστάμενων παιδικών χαρών συμπεριλαμβάνονται αντίστοιχα έργα στα διοικητικά όρια της τοπικής κοινότητας Πέπλου.

Κλείνοντας, ευελπιστούμε όλη αυτή η δημόσια συζήτηση για τον Πέπλο να μεταφραστεί και σε έμπρακτες πρωτοβουλίες και έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του όμορφου οικισμού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email