Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Αλεξανδρούπολη FC

Πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα για την Αλεξανδρούπολη FC κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 2-1, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες με την πρώτη τελική να πραγματοποιείτε στο 17ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εύκολα το σουτ του Πουρνάρα. Ο Ρουμπιές στο 22ο και 26ο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα. Το γκολ για την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς ήρθε στο 39ο λεπτό με προσωπική ενέργεια του Καρακασίδη από τα αριστερά (μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Παναγιωτίδη).

Η Αλεξανδρούπολη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα. Στο 50ο λεπτό ο Αγγελίδης θα δοκιμάσει ένα μακρινό σουτ για τον Θερμαϊκό αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Η ισοφάριση για τον Θερμαϊκό ήρθε στο 65ο λεπτό με τον Μπαλικτσή να εκμεταλλεύεται την παράλληλη μπαλιά του Βενιζέλου. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο δέκα λεπτά καθώς στο 75ο λεπτό Καρακασίδης και Στοΐνοβιτς Χρ. συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να βρίσκει ελεύθερο τον Πατσιώρα Κων. μέσα στη περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1. Το τελευταίο τέταρτο κύλησε με τον Θερμαϊκό να πιέζει για ένα τέρμα, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός. Στο 89ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Χαραλαμπίδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σιδηρόπουλο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Αγγ. (76’ Σιδηρόπουλος), Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κων., Στοΐνοβιτς Αθ. (68’ Μαλτέζος), Καρακασίδης (76’ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (79’ Παγωνίδης)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Μπούρκας Β.-Δούμας Α.): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Κυριακίδης, Τρόκας, Σιούτας, Χαραλαμπίδης, Πασιαρδής, Πουρνάρας, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Ράντζα

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη