Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές μέσα στην εβδομάδα σε Μακεδονία και Θράκη

Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη αλλά και πάλι θα είναι υψηλή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός Πέμπτη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά παροδικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Καιρός Παρασκευή

Στα ανατολικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία καθώς και τη Θράκη, όπου τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Πηγή: news247.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη