Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πόλη και Πολίτες: «Δήμαρχος για… κλάματα – Ανακοίνωσε γήπεδα τένις στον χώρο που θα γίνει το νέο Δημαρχείο»

Απάντηση και διευκρίνηση για την εξαγγελία που έκανε προ ημερών ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ότι θα κατασκευάσει γήπεδα τένις δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, έδωσε η παράταξη «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης». Η ανακοίνωση με θέμα «ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ… ΚΛΑΜΑΤA» αναφέρει ότι δεν μπορεί να παραβιαστεί η τοποθέτηση ενός έργου που είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα αλλά κυρίως να τοποθετείται σε έναν χώρο ο οποίος είναι ήδη προσδιορισμένος για άλλο έργο και στην προκειμένη στιγμή η χωροθέτηση των γηπέδων τένις που εξήγγειλε ο Δήμαρχος είναι στον ίδιο χώρο όπου θα ανεγερθεί ο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» για τα γήπεδα τένις που εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ… ΚΛΑΜΑΤΑ

Είναι λυπηρό ένας Δήμαρχος να μην αντιλαμβάνεται μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης τι σημαίνει Τεχνικό Πρόγραμμα για τον Δήμο.

Το Τεχνικό πρόγραμμα είναι το «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» του Δήμου.

Χωρίς την αναγραφή του έργου που θέλουμε να εκτελέσουμε τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης όταν ένα έργο περιγράφεται στο Τεχνικό πρόγραμμα και ταυτόχρονα τοποθετείται, σε καμία περίπτωση δεν παραβιάζεται η τοποθέτηση του.

Εν προκειμένου τα γήπεδα τένις υπερψηφίσθηκε και συμπεριελήφθη στο Τεχνικό πρόγραμμα ώστε να γίνει η μετεγκατάσταση τους σε άλλο χώρο.

Επομένως ο Δήμαρχος ή δεν γνωρίζει βασικούς άξονες της αυτοδιοίκησης ή κοροϊδεύει κατάμουτρα τους δημότες μας που βρίσκονται στο χώρο του τένις, όταν ανακοινώνει ότι τα γήπεδα τένις θα γίνουν στο χώρο δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, κόντρα στο Τεχνικό πρόγραμμα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο, βάσει του  Τεχνικού  προγράμματος που υπερψηφίστηκε προ μηνός, θα κατασκευαστεί το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο δυστυχώς είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη!

   Αλεξ/πολη, 24.01.2022

      Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη