Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πόλη και Πολίτες: “Λέμε ναι στη δημιουργία ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ χωρίς να κλείσει ο Α΄ Παιδικός – Σεβαστείτε τη λειτουργία των κοινωνικών δομών”

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση της προέδρου του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου για συγχώνευση των δύο Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Φερών και την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο χώρο του Α Παιδικού, οδήγησε την παράταξη Πόλη και Πολίτες σε μία ανακοίνωση στην οποία τοποθετείται για το θέμα.
Πιο συγκεκριμένα γίνεται ξεκάθαρη αναφορά ότι η παράταξη Πόλη και Πολίτες λέει ναι στην δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ όμως χωρίς να κλείσει ο Α’ Παιδικό Σταθμός διότι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “δεν το θέλουν οι γονείς των μικρών μας φίλων“. Καλεί την δημοτική αρχή, όπως και ολόκληρος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, “να σεβαστεί την λειτουργία των κοινωνικών δομών που βήμα βήμα έχει κατακτήσει με τα δίκαια αιτήματα του εδώ και πολλά χρόνια“.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά που γίνεται στο γεγονός ότι ο Νίκος Ραπτόπουλος, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της νυν δημοτικής αρχής διαφωνεί με την απόφαση όπως και με την εξέλιξη του όλου θέματος . Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση αφήνεται να εννοηθεί πως και ο αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης διαφωνεί με την απόφαση της δημοτικής αρχής.
Είναι σίγουρο ότι οι τελευταίες εξελίξεις, με την σύλληψη τριών ατόμων σήμερα το πρωί από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν επέτρεψαν τα συνεργεία να ξεκινήσουν εργασίες θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο αντιπαραθέσεις στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της παράταξης Πόλη και Πολίτες:

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΦΕΡΩΝ Κύριε Ζαμπούκη, άλλα μας λέει ο κύριος Ραπτόπουλος στις δηλώσεις του. Ο κύριος Ραπτόπουλος σε…

Δημοσιεύτηκε από Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email