Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πόλη και Πολίτες: «Ξαναφωτογραφίζονται στα ίδια έργα τα οποία ξεκίνησαμε εμείς»

Η ολοκλήρωση του συστήματος θέρμανσης με θαλασσινό νερό στο προθερμαντήριο του γηπέδου στην Αλεξανδρούπολη αποτέλεσε  αφορμή για την παράταξη «Πόλη και Πολίτες» ώστε να εκδώσει Δελτίο Τύπου στο οποίο όπως αναφέρει, ξεκίνησε επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής και το μόνο που υπολειπόταν ήταν η τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων. Το Δελτίο Τύπου:

ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ.

Χρειάστηκαν 3 χρόνια, ώστε η Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει το σύστημα θέρμανσης με θαλασσινό νερό στο προθερμαντήριο “Μπουλμπουτζής”.

Ένα έργο το οποίο γεννήθηκε από την καινοτόμο ιδέα του τότε Αντιδημάρχου Ενέργειας Γιάννη Φαλέκα και ολοκλήρωσε σε ένα μεγάλο ποσοστό η παράταξή μας.

Το μόνο που υπολειπόταν ήταν να προστεθούν τα θερμαντικά σώματα.

Μπρος στην αγωνία της όμως να αποδείξει πως παράγει έργο, η Δημοτική Αρχή έστειλε τα στελέχη της να ξαναβγούν φωτογραφίες για ένα έργο για το οποίο είχαν ξαναφωτογραφηθεί, αποδεικνύοντας πως αυτό είναι το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει με επιτυχία! Να απαθανατίζεται σε αμέτρητες φωτογραφίες για το παραμικρό.

Δεν θα ήταν όμορφο και πολιτικά ηθικό να γίνει μια μικρή αναφορά στους συντελεστές αυτού του καινοτόμου έργου;

Διότι αν δεν γεννιόταν όλες αυτές οι ιδέες μέσα από την παράταξή μας και πιο συγκεκριμένα από τον κ. Φαλέκα, δεν θα μιλούσαμε σήμερα ούτε για τηλεθέρμανση, ούτε για θέρμανση από το θαλασσινό νερό, ούτε για ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email