Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πόλη & Πολίτες: Έφθασε η ώρα της δημόσιας κριτικής για τα έως τώρα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης (video)

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη & Πολίτες» και πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης πέρασε στην αντεπίθεση και «απασφάλισε» έναντι των έως τώρα έργων και ημερών της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη.

Με εμφανή διάθεση ειρωνείας ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» συνεχάρη δημόσια τον διάδοχό του για την υλοποίηση των 3 προεκλογικών του δεσμεύσεων, ήτοι την μεταφορά του κόκκινου γλυπτού, την αφαίρεση των ημιυπόγειων κάδων και το άνοιγμα στα οχήματα της οδού Κύπρου.

Ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε πως ότι παρουσιάζει ως έργα η τωρινή δημοτική αρχή αποτελούν δημιουργήματα και οράματα της πρώην δημοτικής αρχής και πως η προσπάθεια οικειοποίησης τους είναι εξωφρενική και ασεβής.

Ο κ. Λαμπάκης αφού ανέλυσε διεξοδικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική επικαιρότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΣΒΑΑ, δια περιφοράς συνεδριάσεις, μπαλόνι, ΔΕΚΑΔΑ, ΤΙΕΔΑ, ΔΕΥΑΑ, απευθείας αναθέσεις, αποψίλωση Δημοτικής Ενότητας Φερών κοκ) εκτίμησε πως η παράταξη του και ο ίδιος σε 30 μήνες θα επανέλθουν στο τιμόνι του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη