Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Πόλη & Πολίτες: Στις 16 Νοεμβρίου κηδεύτηκε η Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

“Διοικεί τον δήμο χωρίς αντιπολίτευση”, αναφέρει η παράταξη Πόλη και Πολίτες έπειτα από την αποχώρηση των δύο τελευταίων δημοτικών παρατάξεων από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ. Παράλληλα κατηγορούν τη δημοτική αρχή πως κατέστρεψε τον Δήμο και την τοπική Δημοκρατία, καταλήγοντας πως ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης “περίπου 2,5 χρόνια τώρα παίζει κρυφτό με την αλήθεια”.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η παράταξη:

Οι δύο εναπομείνασες δημοτικές παρατάξεις στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου δια των εκπροσώπων τους δήλωσαν παρόν και αποχώρησαν.

Έτσι έμεινε μόνη η ομάδα του Ιωάννη Ζαμπούκη και φυσικά ο ίδιος.

Δηλαδή διοικεί τον δήμο χωρίς αντιπολίτευση.

Άλλη μία πρωτιά και καινοτομία από τον Ιωάννη Ζαμπούκη.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τον Δήμο μας και την τοπική Δημοκρατία, γιατί δεν αντιλαμβάνεται την αυτοδιοίκηση, την ζώσα πραγματικότητα της μέσα από την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων και την καλή πίστη.

Συνεδριάσεις δια περιφοράς χωρίς συζήτηση ή με τηλεδιάσκεψη όταν μόνο 9 μέλη μπορούν να συνεδριάσουν σε αίθουσα 200 τ.μ. .

Δυστυχώς περίπου 2,5 χρόνια ο Ιωάννης Ζαμπούκης παίζει κρυφτό με την αλήθεια και τις ανοικτές διαδικασίες.

Συνιστάμε υπομονή λίγους μήνες ακόμη, διότι δυστυχώς ο Ιωάννης Ζαμπούκης φυσικά δεν έχει το κουράγιο να παραιτηθεί, γιατί μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει τώρα να σώσει ο Δήμος μας ό,τι σχεδόν απόμεινε.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη