Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πόλη & Πολίτες: «Όταν τα κουκιά δεν βγαίνουν…»

Με μια ακόμη δηκτική και γεμάτη ειρωνεία ανακοίνωση η δημοτική παράταξη «Πόλη & Πολίτες» σχολιάζει την άρον άρον επιστράτευση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκου Αραμπατζή, ο οποίος, παρότι άρρωστος, εμφανίστηκε προκειμένου να ψηφίσει μόνο για το θέμα της δημιουργίας studio του Δημοτικού Ραδιοφώνου Φερών. Η παράταξη επικρίνει την ενέργεια αυτής της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου, σε εποχές ειδικά που τα θέματα υγείας δεν πρέπει να λαμβάνονται ελαφρά την καρδία, ενώ επισημαίνει τους λόγους που καταψήφισε την εν λόγω πρόταση. Διαβάστε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Σε δεύτερη μοίρα η υγεία όλων μας προκειμένου να “περάσει”, με πλάγιο τρόπο, η άλωση της επικοινωνίας από αυτούς που την “υπερασπίζονται” με τις συνεδριάσεις δια περιφοράς.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρχαν 15 θέματα αρμοδιότητας του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκου Αραμπατζή.

Στα 11 από αυτά ήταν εισηγητής.

Τόσο υπηρεσιακοί παράγοντες, όσο και συνάδελφοί του όταν τέθηκαν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων, επανέλαβαν δημόσια πως ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να παραβρεθεί.

Ενώ πλησίαζε προς συζήτηση στην αίθουσα το θέμα της δημιουργίας νέου στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου στην Τραϊανούπολη, έκανε την εμφάνισή του ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Αραμπατζής, ο οποίος και κάθισε στη θέση του.

Προφανώς τα κουκιά δεν…βγαίναν και κλήθηκε άρον άρον.

Και προφανώς φάνηκε πως η ίδρυση ενός ακόμη στούντιο για το Δημοτικό μας Ραδιόφωνο στην Τραϊνούπολη, ενώ έχει έδρα τις Φέρες ήταν μεγάλη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Η πλειοψηφία των συμβούλων κατανόησε πως μία τέτοια κίνηση δεν θα ήταν βιώσιμη, αφού θα απαιτούνταν χιλιάδες ευρώ κάθε έτος για τη λειτουργία του που θα επιβάρυναν τον προϋπολογισμό του Δήμου, ενώ επιπλέον θα υποβαθμιζόταν το ραδιόφωνο των Φερών με τη διάσπαση έμψυχου και τεχνικού δυναμικού.

Το θέμα καταψηφίστηκε.

Σε μια εποχή όμως που όλοι καταβάλλουμε προσπάθεια να μείνουμε ασφαλείς και ξοδεύουμε χιλιάδες ευρώ για να το διαφημίσουμε, θεωρούμε πως τόσο η ενέργεια του αντιδημάρχου, αλλά κυρίως αυτών που τον κάλεσαν παρά το πρόβλημα υγείας του ήταν κατ’ ελάχιστον ανεύθυνη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη