Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Π. Καλακίκος: Επιστολή στον Πρωθυπουργό για τις επιπτώσεις από την πρόσφατη κακοκαιρία στον Δήμο Σουφλίου

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία κοινοποιεί σε πολλούς υπουργούς και στους βουλευτές του Έβρου, απέστειλε ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Το θέμα της επιστολής είναι το μέγεθος των καταστροφών που προξένησε η πρόσφατη κακοκαιρία στον ακριτικό δήμο, με τον δήμαρχο να ευχαριστεί για την άμεση βοήθεια και συμπαράσταση όλων των αρμόδιων φορέων, αλλά ταυτόχρονα να αιτείται να συμπεριληφθεί ο Δήμος Σουφλίου στο αντίστοιχο καθεστώς που είχε υπαχθεί ο Δήμος Καρδίτσας την επομένη του φονικού περάσματος του «Ιανού».

Στην επιστολή γίνεται επίσης λόγος ότι ο Δήμος Σουφλίου υποδέχεται τον μεγαλύτερο όγκο των παράνομα εισερχόμενων στην χώρα μεταναστών, κάτι που συντείνει στην δημιουργία ενός διαρκούς αισθήματος απόγνωσης των πληγέντων κατοίκων.

Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της επιστολής:

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/01/ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-κ.-ΚΥΡΙΑΚΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email