Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Π. Μιχαηλίδης: “Άκαιρη και πρόωρη η επικείμενη απόφαση για μετονομασία της πλατείας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” σε πλατεία «Μητροπολίτου Ανθίμου Α ́”

Άκαιρη και πρόωρη η επικείμενη απόφαση για μετονομασία της πλατείας “Ελευθερίας” σε πλατεία “Μητροπολίτου Ανθίμου Α΄” θεωρεί ότι είναι, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης. Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του, στο προσωπικό του προφίλ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το μεγάλο και σπουδαίο έργο του σημερινού Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης είναι αναμφισβήτητο καθώς και η συνολική του προσφορά στην Αλεξανδρούπολη σε όλη τη διάρκεια της τριακονταετούς θητείας του στο τιμόνι της Ιεράς Μητρόπολης μας.

Δείτε την ανακοίνωσή του, καθώς και την εισήγηση του προέδρου της Κοινότητας της Αλεξανδρούπολης προς το συμβούλιο.

Καλημέρα. Ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, νιώθω την υποχρέωση δημόσια να αναφέρω πως με όλο τον σεβασμό και κατά την…

Δημοσιεύτηκε από Pavlos Michailidis στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Να θυμίσουμε ότι η αρχική πρόταση για μετονομασία της πλατείας είναι του ίδιου του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με έγγραφό που έστειλε προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και στενό του συνεργάτη Ιωάννη Ναϊτίδη, από 15 Ιανουαρίου 2021.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη