Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ρωμύλος Χατζηγιάνογλου: Είμαι διατεθειμένος να έρθω σε σύγκρουση για το τμήμα Ψυχολογίας»

Νέα συνάντηση συγκαλεί στο Διδυμότειχο με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στα πλαίσια στοιχειοθέτησης πρότασης που θα κατατεθεί στο ΔΠΘ σχετικά με την σχολή Ψυχολογίας.

Αυτό αποφασίσθηκε μετά την συνάρτηση που είχαν χθες στην Κομοτηνή με τον πρύτανη του ΔΠΘ, αφού κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη μέχρι το Σαββατοκύριακο να αποφασισθεί ποια κτίρια θα φιλοξενήσουν την σχολή Ψυχολογίας.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για το γεγονός εναλλαγής προτάσεων κάθε φορά, φάνηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας

”Ήρθε η ώρα που πρέπει να τραβήξουμε την γραμμή» δήλωσε χαρακτηριστικά εμμένοντας στην προσωπική του πρόταση ότι «η επιλογή ενός σχολικού κτιρίου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για κανένα, πληρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις».

«Η σχολή πρέπει άμεσα να λειτουργήσει χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις που θα είναι χρονοβόρες» διευκρίνισε «και γω είμαι διατεθειμένος να έρθω σε σύγκρουση με όποιον χρειαστεί, προκειμένου να μην χάσω το τμήμα Ψυχολογίας.»

πηγή ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email