Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Εμμονική αστάθεια με μπόρες ακόμη και μέχρι 10 Ιουνίου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου φαινόμενα θα έχουμε στην ορεινή Θεσσαλία, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, αλλά και στην Θράκη.
Από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα γενικευτεί στο σύνολο της ενδοχώρας από τη Θράκη, την Ήπειρο, την Στερεά και την Πελοπόννησο. Στο Αιγαίο θα έχουμε ηλιοφάνεια και σύννεφα με ήλιο στην Κρήτη, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα παραμείνουν στη βόρεια Ελλάδα από την ορεινή Θεσσαλία έως και τα νησιά του Θρακικού. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 27 βαθμούς στα κεντρικά, στους 22 με 27 στα βόρεια και στους 25 στα νότια.
Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια με σύννεφα από το μεσημέρι και η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετά σύννεφα από το πρωί και σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία δεν αποκλείεται να έχουμε διάσπαρτες μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε επιδείνωση του καιρού με αρκετές μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.
Την Παρασκευή, θα έχουμε φαινόμενα στα κεντρικά ηπειρωτικά και συγκεκριμένα σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο μέχρι και ορεινή Πελοπόννησο.
το Σάββατο σύννεφα θα έχουμε σε Κρήτη και Δωδεκάνησα με την αστάθεια να εμφανίζεται στα κεντρικά ορεινά ημιορεινά.
Την Κυριακή από το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα θα έχουμε νέο πέρασμα με μπόρες και καταιγίδες σχεδόν παντού στα ηπειρωτικά της χώρας.


ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email