Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Σήμανε υγειονομικός συναγερμός στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Σε καραντίνα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λόγω επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Το παρολίγον πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα που αποφεύχθηκε την Πέμπτη περίπου στο ύψος του Σουφλίου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η αιτία είναι, όπως αποδεικνύεται, ότι οι διακινητές μετέφεραν μια «υγειονομική βόμβα», καθώς και οι 8 επιβαίνοντες – ο ένας κατέληξε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο – είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αυτόματα σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς όλοι οι ιατροί και οι νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με τους μη νόμιμους μετανάστες, κατά την διάρκεια της παροχής των πρώτων βοηθειών τους μετά από την σφοδρή πρόσκρουση, μπαίνουν σε καραντίνα προκειμένου να μην υπάρξει τυχόν περαιτέρω διασπορά του ιού.

Εντός των επομένων ημερών το προαναφερθέν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα πραγματοποιήσει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού για να δει αν θα επιστρέψει και πότε στα καθήκοντα του. Ας ελπίσουμε τα αποτελέσματα να μην είναι θετικά για να μην επηρεαστεί η λειτουργία του νοσοκομείου από την απουσία τόσο μεγάλου αριθμού πολύτιμου προσωπικού του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email