Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Σαμοθράκη: Γκρουπ δημοσιογράφων και πρακτορείων από την Ρουμανία για την ανάδειξη του νησιού

Σε μια προσπάθεια τουριστικής προβολής της Σαμοθράκης, ο Δήμος Σαμοθράκης και ο Σύλλογος Επαγγελματιών υποδέχτηκαν ένα γρουπ δημοσιογράφων και πρακτορείων από την Ρουμανία που οργανώνει ο ΕΟΤ. Όπως αναφέρει και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σαμοθράκης Γιάννης Γλήνιας σε ανάρτησή του, το συγκεκριμένο γκρουπ αλλά και διάφορα σποτ της Σαμοθράκης αναμένεται να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το νησί.

Δείτε την ανάρτηση:

Στην προσπάθεια να προβάλουμε το νησί μας με τρόπους ιδιαίτερους και αποδοτικους για την ενίσχυση της σεζόν ο Δήμος και ο Σύλλογος επαγγελματιών καταβάλουν μια μεγάλη προσπάθεια και εφέτος.

Με τηλεοπτικά κανάλια που παίζουν το σποτ της Σαμοθράκης σε όλη την περιφέρεια και με journalistic trip που με τον δικό τούς τρόπο θα αναδείξουν το νησί μας.

Εχθές υποδεχτήκαμε μετά το κάλεσμα μας ένα από τα σπουδαιότερα γκρουπ Δημοσιογραφων και πρακτορείων από την Ρουμανία που οργανώνει ο ΕΟΤ και εμείς σαν επαγγελματιες αναλαμβανουμε την φιλοξενία τους και τα γεύματα.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια αυτούς τους λίγους επαγγελματίες που ανταποκριθηκαν από μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια Μας πήραν τηλέφωνο για ότι χρειαστεί.

Θα αναφερθώ όμως και θα πω ότι πολλοί είναι και μαλιστα μεγάλα καταστήματα που δυστυχώς μας είπαν ότι δεν τους συμφέρει!

Θα πω μόνο ότι κάποιοι έχουν παρατήσει τις δουλειές τούς και τρέχουν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. πρόκειται για δέκα δημοσιογράφους στο σύνολο.

Θα το κλείσω εδώ.

Σήμερα ξεκινάνε τα τηλεοπτικά από την Παχιά Άμμο και θα τους ξεναγησουμε σε όλο το νησί

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα τηλεοπτικα της Ρουμανίας. Παρακαλώ να δείξουμε τον επαγγελματίσμο μας.

Να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο του ΕΟΤ που ανταποκριθηκε στο κάλεσμα και βρίσκεται εδώ και αυτός .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email