Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σαμοθράκη: Διάσωση τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δύσβατο σημείο

Επιχείρηση για τη διάσωση τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δύσβατο σημείο στις βάθρες της Σαμοθράκης οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σαμοθράκης. 

Η γυναίκα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο καθιστώντας αδύνατη την μετακίνησή της από το δύσβατο σημείο στα Θέρμα ώστε να μπορέσει να πάει στο Κέντρο Υγείας.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν άτομο που ήταν μαζί της ειδοποίησε τις αρχές  και αμέσως έσπευσαν στο σημείο 5 πυροσβέστες όπου την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο ώστε να την παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 50 ετών που κατάγεται από την Καβάλα και επέλεξε το νησί της Σαμοθράκης και τις «ιδιαίτερες» ομορφιές της για καλοκαιρινή απόδραση.

Ωστόσο τα φαράγγια και οι βάθρες της Σαμοθράκης που την καθιστούν και ξεχωριστή, είναι σημεία πολύ επισκέψιμα αλλά τα οποία χρειάζονται μεγάλη προσοχή! Εφιστούμε και πάλι την προσοχή για την καλοκαιρινή σεζόν η οποία ξεκίνησε,  στους επισκέπτες στα φαράγγια και τις βάθρες, να είναι προσεκτικοί και να παίρνουν όσο γίνεται περισσότερα μέτρα ασφαλείας στις περιηγήσεις τους στον ορεινό όγκο του νησιού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email