Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Σαμοθράκη: Εθελοντές ομορφαίνουν το νησί

Την πρωτοβουλία να κόψει τα χόρτα γύρω από την παιδική χαρά της Καμαριώτισσας, πήρε ένας κάτοικος του χωριού καθιστώντας την περισσότερο ασφαλή για τα παιδιά.

Ο κ. Γιάννης Μιχόπουλος, του οποίου το σπίτι βρίσκεται απέναντι από τη παιδική χαρά, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει τις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος.

Στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μεριά, δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο νησί ως αξιωματικοί, ο κ. Γαλάνης Απόστολος και ο κ. Ιπποκράτης Καρατζέτζος, πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν το εκκλησάκι εσωτερικά, να κόψουν τα χόρτα στον προαύλιο χώρο και να φυτέψουν έναν πλάτανο.

Τέλος, ομάδα εθελοντών, στo πλαίσιo της δράσης εθελοντισμού που έχει καθιερώσει ο Δήμος Σαμοθράκης, καθάρισαν τα χόρτα με δικά τους χορτοκοπτικά στο κτήμα Μαλαματίνα και απομάκρυναν κλαδιά και σκουπίδια, με αποτέλεσμα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η εικόνα του οικοπέδου.

Όταν οι άνθρωποι νιώθουν βαθιά το αίσθημα του εθελοντισμού και της ανιδιοτέλειας το αποτέλεσμα μόνο θετικό και αξιέπαινο μπορεί να είναι.

Ο Δήμος Σαμοθράκης τους συγχαίρει όλους για την υψηλή αίσθηση κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email