Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σαμοθράκη: Με οδηγό του Δήμου θα καλυφθεί η 24ωρη λειτουργία του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας

Με οδηγό που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο Σαμοθράκης, δίνεται  έστω και προσωρινά λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την 24ωρη λειτουργία του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης. Η έλλειψη οδηγού είχε οδηγήσει στην απόφαση να μην υπάρχει νυχτερινή βάρδια με αποτέλεσμα το νησί να μείνει χωρίς ασθενοφόρο της βραδινές ώρες.

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος της Σαμοθράκης, Νίκος Γαλατούμος, γνωστοποίησε την απόφαση του δήμου να παραχωρήσει οδηγό.

Αναλυτικά ο Ν. Γαλατούμος αναφέρει: 

“Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υποδοιηκήτρια της 4ης ΥΠΕ κυρίας Χατζοπούλου και από έγγραφο το οποίο αιτείται την συνδρομή του Δήμου ,και αφού προς το παρών, εξαντλήθηκαν κάθε είδους πιθανότητες ,για κάλυψη της κενής θέσης οδηγού ασθενοφόρου, καταλήξαμε στο εξής:

Παραχώρηση από τον Δήμο ενός οδηγού με άδεια επαγγελματική Γ’ Κατηγορίας ,για όσο διάστημα χρειαστεί για να βρεθεί μία άλλη λύση!! Δίνουμε προτεραιότητα λοιπόν στην υγεία το πολυτιμότερο αγαθό όπως το είχαμε υποσχεθεί στον κόσμο αλλά και στους επισκέπτες του νησιού για να αισθάνονται ασφαλείς!! Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο Κέντρο υγείας Σαμοθράκης, υποστηρίζοντας τίς άριστες υπηρεσίες που προσφέρει όλο αυτό το διάστημα στον τομέα της υγείας!! Συνεχίζουμε και περιμένουμε οριστική λύση τού προβλήματος!!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email