Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Σαμοθράκη: Υπό αντίξοες συνθήκες η μεταφορά 48χρονης με εγκεφαλικό στην Αλεξανδρούπολη από το Λιμενικό

Ακόμα μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς σε σοβαρή κατάσταση από την Σαμοθράκη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε το Λιμενικό του νησιού με το ειδικό πλωτό σκάφος ασθενοφόρο. Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος ο οποίος ανέφερε:

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εγκεφαλικού σε γυναίκα 48 ετών, που ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος, αφού αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τούς γιατρούς και το προσωπικό του ΚΥ Σαμοθράκης( τους οποίους συγχαίρω) , μεταφέρεται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες με το πλωτό σκάφος (ασθενοφόρο ),του ΛΣ .

Συγχαίρω τον καπετάνιο και το πλήρωμα και όλη την διοίκηση του λιμενικού σώματος για ακόμη μια φορά!! Απόλυτος επαγγελματισμός από όλους σας!! Σάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ένας 55χρονος από τη Σαμοθράκη αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με δυνατούς ανέμους, το προσωπικό πλωτού ασθενοφόρου με αυταπάρνηση τον μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη