Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σαν την Λερναία Ύδρα ξεπροβάλλουν οι αφίσες στην Αλεξανδρούπολη – Καθυστερημένη η παρέμβαση της Δημοτικής Κοινότητας

Μετά από σειρά δημοσιευμάτων από το focustonevro.gr και την σταθερή επικριτική θέση απέναντι στο φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης και των αναρτήσεων διαφημιστικών πανό, φαίνεται ότι ευαισθητοποιήθηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινότητα, αποφασίζοντας να πράξει όσα όφειλε εδώ και δύο μήνες που εντάθηκε το φαινόμενο. Με ανάρτηση της ενημερώνει τους δημότες πως ξεκίνησε η διαδικασία αφαίρεσης των αφισών και των πανό από το κέντρο της πόλης. Διαβάστε το περιεχόμενο της ανάρτησης παρακάτω:

«Δυστυχώς, παρά τις καθημερινές μας συστάσεις και τις επίμονες προσπάθειές προκειμένου να σταματήσει η αφισορύπανση, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται.
Άμεση και καθοριστική η συνεργασία σήμερα το πρωί, μεταξύ της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας για να πράξουν, όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, όσα προβλέπονται από το νόμο και τις κείμενες διατάξεις.
Είναι υποχρέωση μας και ελάχιστη πράξη σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, στους επισκέπτες μας και την αισθητική του τόπου που ζούμε».

Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι η ενεργοποίηση των ανθρώπων της Δημοτικής Κοινότητας έγινε αφού ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου…!!!

Από την πρώτη στιγμή, ενώ όλοι γνώριζαν ότι επρόκειτο για παράνομες ενέργειες, άφησαν το φαινόμενο να εξελιχθεί και αυτό αποδεικνύεται γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχουν κολώνες όπου είναι αναρτημένες αφίσες με εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο. Σήμερα εμφανώς καθυστερημένα έρχεται η Δημοτική Κοινότητα για να δείξει έργο και να βεβαιώσει μεγάλα πρόστιμα σε όσους προέβησαν σε παράνομες αφισοκολλήσεις. Πάραυτα να σημειώσουμε πως δυστυχώς το φαινόμενο της παράνομη αφισοκόλλησης θέλει συνεχείς και εντατικούς ελέγχους προκειμένου να μπει μια τάξη και μια ευπρέπεια στους δρόμους της πόλης μας KAI OXI ΜΑΓΙΚΑ…



Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη