Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Σαρακοστιανά με στυλ «take away» ή «delivery» λόγω πανδημίας από το… “Όπως Παλιά”

Φέτος, στη μάχη της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, εκτός από τα αρτοποιεία και τα ιχθυοπωλεία, μπήκαν και καταστήματα της εστίασης που είτε με τη μέθοδο take away, είτε με τη μέθοδο του delivery εξυπηρετούν τους πελάτες τους προσφέροντας έτοιμους σαρακοστιανούς μεζέδες σε όσους προτιμούν να έχουν ένα πιο εύκολο μεσημέρι  Καθαράς Δευτέρας.

Χωρίς να χρειαστεί να λείψει τίποτα από τα αγαπημένα εδέσματα της ημέρας όπως ο ταραμάς, το χταποδάκι, η σουπιά ή το καλαμαράκι αλλά και μεζέδες με μύδια ή ντολμαδάκια, είναι διαθέσιμα ειδικά φέτος και έρχονται στο σπίτι μας με ένα τηλεφώνημα λόγω καραντίνας.

Τα «σημεία των καιρών» ενεργοποίησαν τους επαγγελματίες της εστίασης ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με κάθε τρόπο. Βρεθήκαμε στο παραδοσιακό τσιπουράδικο της Αλεξανδρούπολης «Όπως παλιά» που σήμερα εξυπηρετεί με take away ή delivery τους πελάτες του.

Η Δέσποινα Πεχλιβανίδου, υπεύθυνη του καταστήματος, ανέφερε ότι «ο κόσμος έχει κουραστεί με την καραντίνα και αναζητά την περιποίηση και τις γεύσεις από το κατάστημά τους. Θέλει να νιώσει την εξυπηρέτηση και τις νοστιμιές από τα αγαπημένα τους μαγαζιά. Σε συνδυασμό με το ξεκίνημα της Σαρακοστής που σηματοδοτεί την έναρξη της νηστείας, τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους.»   

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του καταστήματος το «Τσιπουράδικο Όπως Παλιά» θα λειτουργήσει σε όλη την διάρκεια της νηστείας με αυτήν την μέθοδο. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη