Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σεβασμό από τη διαιτησία ζητά η Αλεξανδρούπολη FC

Με μία ανάρτησή της στο προφίλ της ομάδας, η Αλεξανδρούπολη FC αναφέρεται στην συμπεριφορά της διαιτησίας, τονίζοντας ότι πλέον η υπομονή είναι στα όριά της. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξανδρούπολη FC αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν Αλεξανδρούπολη FC αυτές τις εναντίων μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον σύλλογο που εκπροσωπούμε

Η υπομονή όμως κύριοι, έχει και τα όρια της.

Δεν επιθυμούμε, ουτε ζητάμε, ουτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Τσοπουλίδη και από εσάς και από τους συναδέλφους σας.

Η Αλεξανδρούπολη FC κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δεν θα αφήσει κανέναν να βάλει 《τρικλοποδιά》στον αγώνα που δίνει στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Τα λάθη και οι λανθασμένες σας αποφάσεις κ.Τσοπουλίδη σας εκθέτουν:

1)Στην Κομοτηνή, την 1η αγωνιστική, και όταν η ομάδα μας ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, ο Σιδηρόπουλος κάνει χέρι σε μια φάση με τον Καρακασίδη, εσείς ΔΕΝ το είδατε!

2) Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Καρακασίδη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, ήταν ανατροπή που πάλι δεν είδατε!!

Να είστε σίγουρος ότι η Αλεξανδρούπολη FC δεν θα αφήσει την διαιτησία σας να περάσει και ουτε τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους από διαιτησίες σαν τις δικές σας !!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη