Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

«Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής: Πραγματοποιήθηκε επέμβαση εγκεφάλου

Επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής με τη συνδρομή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος, ήταν η αδυναμία μεταφοράς του ασθενή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, και έτσι αποφασίστηκε η επέμβαση να γίνει στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Κομοτηνής από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Θεοδόση Μπιρμπίλη.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Μπιρμπίλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για τη συνδρομή τους.

Ακολουθεί η δημοσίευση του κ. Μπιρμπίλη:

“ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ” … ευχαριστούμε τους συναδέλφους και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και της ΜΕΘ του Γ. Ν. Κομοτηνής, για την άψογη συνεργασία. Επίσης, τις διοικήσεις των νοσοκομείων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης για τον συντονισμό των κινήσεων. Με συνδυασμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων, μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία, επέμβαση εγκεφάλου στο “Σισμανογλειο” Γ. Ν. Κομοτηνής. Δυστυχώς οι συνθήκες λόγω covid-19, απαιτούν πολλές φορές ευελιξία για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων περιπτώσεων. Στην Θράκη (εκ’ του αποτελέσματος) φαίνεται να τα καταφέρνουμε περίφημα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη