Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Δροσερό Ξάνθης

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Δροσερό, τον οικισμό των Ρομά, αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης για την άγρια δολοφονία που διέπραξε ένας 36χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε εξ’ επαφής έναν άλλον άνδρα, μέσα στο σπίτι του, στο Δροσερό. Το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη στην δολοφονία ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομικά. 

Μάλιστα στο βίντεο που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο δράστης καταγράφεται τη στιγμή που πλησιάζει την Αστυνομική Διεύθυνση και φτάνει στην είσοδο για να παραδοθεί. 

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» ακούγεται να λέει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο ίδιο βίντεο. 

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου για συνέργεια ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα. 

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές. Το θύμα, που δέχθηκε τουλάχιστον 5 σφαίρες από τον 36χρονο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου στη συνέχεια κατέληξε. 

Πριν από μερικές εβδομάδες ο 36χρονος είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας στο Δροσερό. 

Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία. 

Πρόκειται ωστόσο για ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ, τόσο για τη βαρβαρότητά του όσο και για την κυνικότητα του δράστη ο οποίος στη συνέχεια επέλεξε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok! 

ΠΗΓΗ: xanthinea.gr 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη