Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σουφλί: Εν μέσω καταιγίδας διαπράχθηκε ληστεία

Την ίδια ώρα που χθες διαδραματίζονταν όλα αυτά στο νομό Έβρου με τις ισχυρές καταιγίδες, κάποιοι σκαρφίστηκαν πως είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπράξουν ληστεία. Ο λόγος γίνεται για ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη εχθές το βράδυ στο Σουφλί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που φτάνουν στο focustonevro.gr, ο 25χρονος γιος της οικογένειας επέστρεψε στο σπίτι του κατά τις 20:00 μετά το τέλος της εργασίας του. Οι γονείς του 25χρονου απουσίαζαν στην Αλεξανδρούπολη. Πλησιάζοντας στο σπίτι διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα σπασμένο παράθυρο και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει.

Μπαίνοντας μέσα αντιλήφθηκε έναν από τους δύο ληστές, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι και κατάφερε να τον τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά. Την ίδια ώρα έκανε την εμφάνισή του και ο δεύτερος ληστής. Και οι δύο τράπηκαν σε φυγή έχοντας αποσπάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως λεία, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Το θύμα έδωσε κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και η υπόθεση διερευνάται, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά και κάποια κενά που προβληματίζουν τις αρχές.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη