Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Σουφλί: Θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί

Τη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε διασκευή Λάκη Λαζόπουλου και προσαρμογή-σκηνοθεσία ‘Ακη Τσονίδη, παρουσιάζει την Τετάρτη στις 21.30 στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου ΚΙΝΗΣΟΥ.

Με δωρεάν είσοδο οι θεατές θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Λυσιστράτης να σταματήσει τον Πελοποννησιακό πόλεμο καλώντας γυναίκες από την Αθήνα και άλλες πόλεις και ζητώντας τους να ξεκινήσουν μια πρωτότυπη απεργία με στόχο να συμφιλιώσει τους άνδρες. 

Πρωταγωνιστούν Όλγα Αλατζιά, Αθανασία Αναγνωστοπούλου, Δήμητρα Αραμπατζή, Αθανασία Αρχοντούδη, Λουκία Δαλαβέρα, Γιώτα Καντζιάρη, Αργυρώ Καρλιώτη, Μαρία Καψογεώργη, Αναστασία Παϊταρίδου, Ευθυμία Μπακαλούδη, Χρύσα Παπαδημητρίου, Θοδωρής Τσιαμίτας και Στάθης Μιχαηλίδης.

Τα σκηνικά και κοστούμια είναι δημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου «Διόνυσος», την επιμέλεια των σκηνικών έχουν η Μαρία Αραμπατζή, η Δώρα Θεοδωρίδου και η Ξανθή Μερζέ, ενώ την επιμέλεια των χορευτικών ο ‘Ακης Τσονίδης.

Πληροφορίες για την παράσταση δίνονται καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00, εκτός Τρίτης, στο τηλέφωνο 25540 23700 (Μουσείο Μετάξης).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη