Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Στην Αλεξανδρούπολη η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου»- Η λέσχη μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης συμμετέχει αναδεικνύοντας τον αθλητικό μοτοσυκλετισμό.

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου» με τον street artist Same84 συνεχίζει το καλλιτεχνικό οδοιπορικό της, αυτή τη φορά στην στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Same84 αναζητά τα ιδιαίτερα και όμορφα στοιχεία της πόλης που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα καθοδηγήσουν την έμπνευσή του για ένα νέο εντυπωσιακό γκράφιτι σε κεντρικό τοίχο της πόλης.

Κρυμμένοι ναοί σε σπήλαια, ιστορικά κάστρα, φιλόξενοι άνθρωποι, βόλτες στα νερά του Δέλτα, ποδηλασία αλλά και περίπατο στο βουνό με την πρώτη Ελληνίδα που έφτασε στην κορυφή του Έβερεστ, και από εκεί μια βόλτα στο φεγγάρι με μια παρέα νέων παιδιών.

Η Χρύσα Λουπασάκη ως διοικητικό μέλος μιας από τις παλαιότερες μοτοσικλετικές λέσχες ΛΕ.Μ.Ε., νιώθει περήφανη όπως λέει και η ίδια μέσα από ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η λέσχη θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την πόλη της Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας σε μια εξαιρετικά πρωτότυπη εκπομπή της ΕΡΤ3 αναδεικνύοντας τον αθλητικό μοτοσικλετισμό.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη