Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στην εμβολιαστική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου θα συμμετέχει και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός

Με την διαπίστωση ότι το εμβόλιο είναι μονόδρομος και ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, καλεί τους συμπολίτες του να συμμετέχουν στην εμβολιαστική δράση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη την ερχομένη Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας.

Στο μήνυμα του αναφέρει ότι θα πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό και τους γύρω μας ώστε ένα αποφύγουμε τον κίνδυνο που ελλοχεύει από τον κορονοϊό.

Η παρότρυνση του Σεβασμιότατου όπως ο ίδιος σπεύδει να  διευκρινίσει, είναι πατρική χωρίς πίεση και εκβιασμό, απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η εμβολιαστική δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης

Το μήνυμα του Μητροπολίτη έχει ως εξής:

«Καλούνται οι άνθρωποι μας να συνειδητοποιήσουν ότι το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Το εμβόλιο σώζει ζωές. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Γι’ αυτό καλούμε όλους για να προφυλάξουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας, που δεν έχουμε το δικαίωμα να θέτουμε την υγεία τους σε κίνδυνο, να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε την δυνατότητα να εμβολιασθούμε και να αποφύγουμε, όσο το δυνατό, τον κίνδυνο ο  οποίος ελλοχεύει από τον κορονοϊό.

Δεν εκβιάζουμε .Δεν πιέζουμε κανέναν. Συνιστούμε .Πατρικά και αδερφικά .Συνιστούμε στους ανθρώπους μας που τους αγαπάμε και είναι εικόνες του Θεού , να έχουν υγεία να έχουν ευλογία θεού στη ζωή τους.»

Να σημειωθεί ότι την ημέρα εκείνη Μητροπολίτης Διδυμοτείχου θα πραγματοποιήσει και ο ίδιος την τρίτη δόση εμβολίου.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη